Nog een dagje en dan is het zover! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Maud en Merijn Rijk - WaarBenJij.nu Nog een dagje en dan is het zover! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Maud en Merijn Rijk - WaarBenJij.nu

Nog een dagje en dan is het zover!

Door: Maud

Blijf op de hoogte en volg Maud en Merijn

04 April 2013 | Nederland, Breda

Lieve allemaal,

Over een dagje vlieg ik naar Merijn toe, ik kan niet meer wachten! Merijn heeft morgen zijn laatste werkdag bij Kep Gardens en komt me zaterdagochtend ophalen vanaf het vliegveld van Phnom Penh. We zullen de eerste vier dagen verblijven in een hostel, hostel 88 in Phnom Penh, om bij te komen van de vlucht en vooral heel erg veel bij te kletsen! Hopelijk is Merijn zijn oor weer wat beter. We hebben al dagen niet goed contact met hem gehad vanuit Breda, omdat het internet is weggevallen in Cambodja! Maar daar zullen we jullie van op de hoogte houden!

Vooooor nu: tot over 9 weekjes!!

• 04 April 2013 - 10:10

Lotte:

Maud, eindelijk is het zover! Spannend!!
    Wij moeten nog 10 daagjes wachten... ;)

Een goede reis en heel erg veel plezier komende weken!

Geniet ervan!

Liefs Lotte

• 04 April 2013 - 19:36

Romain:

Ik ben heel benieuwd naar jullie volgende berichten, Maud en Merijn! Geniet van deze mooie reis! Groeten, Romain

• 04 April 2013 - 23:05

0ma Ans:

Het is zover, samen genieten zo'n 9 weekjes met Merijn. Wij horen het wel en genieten mee.
    Goede vlucht en dikke kus voor jullie twee, 0ma Ans

• 04 April 2013 - 23:05

0ma Ans:

Goede vlucht en dikke kus voor jullie twee, 0ma Ans

• 05 April 2013 - 17:42

Kees Boers:

Lieve Maud en Merijn, mooi hoor zo'n ervaring als broer en zus samen! Geniet er van en van elkaar!

Liefs van ome Kees

• 05 April 2013 - 17:42

Kees Boers:

Liefs van ome Kees

• 07 April 2013 - 09:42

Gemma Boers:

lieve Maud en Merijn,
    Dank voor de mails, fijn dat je goed bent aangekomen Maud . En ook dat we dit zo snel hoorden.
    Ook blij dat je oor weer is genezen Merijn. Ik denk het afscheid was ook weer een hele stap voor jou Merijn.
    Wij waren gisteren bij Gemma, Leon werd 47. Het was gezellig, hij heeft een hangmat gekregen en dat was natuurlijk wel feest, mooie foto's met mobiel natuurlijk.
    Vandaag is het mistig, gisteren heerlijk op het terras gezeten bij Gemma en Leon, dus nu wachten we op het zonnetje. Lieve kinders, geniet van de uitdagingen op deze reis en van jullie samenzijn, niet teveel kibbelen dus. Een dikke kus van oma en opa.

Maud en Merijn

Lieve allemaal, Merijn en ik gaan vanaf 6 april samen 9 weken reizen door Zuid-Oost Azië! We beginnen in Cambodja, gaan dan naar Laos en eindigen in Vietnam. Om jullie op de hoogte te kunnen houden onze reis en wat we allemaal aan het doen zijn hebben we deze site aangemaakt! We gaan er samen iets heel moois van maken en zullen zo vaak mogelijk wat aan jullie laten horen!

Actief sinds 02 April 2013